Contributie

Bij het lidmaatschap van de Vereniging Scouting Pastoor Simonsgroep hoort contributie. De contributie wordt onder andere gebruikt voor activiteiten, aanschaf en onderhoud van spelmateriaal en gebouw (de leiding krijgt wel training, maar géén vergoeding). Ook ben je als lid van Scouting P.S.G. automatisch ook lid van de Regio Langstraat en van Scouting Nederland. Daarmee kun je meedoen met regionale en landelijke activiteiten, ontvang je elk kwartaal het Scouting Magazine en ben je aanvullendverzekerd voor WA en ongevallen.

De contributie voor 2019/2020 is vastgesteld op € 180 per jaar voor jeugdleden, dit is inclusief €10 per kwartaal die u automatisch spaart voor het zomerkamp, en zal per kwartaal worden geïnd op basis van een doorlopende automatische incassoopdracht.

Het rest bedrag van de zomerkampkosten zal separaat worden berekend hierover ontvangt u een informatie vanuit de speltak.

Voor stamleden bedragen de kosten €140 per jaar, ook per kwartaal geïnd op basis van een doorlopende automatische incassoopdracht.

Jaarlijks zal de contributie opnieuw worden bepaald.

Oliebollen Actie

Op 31 december worden ze weer gebakken onze overheerlijke oliebollen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de digitale bestellijst.

oliebollen

PSG tekst