Contributie

Bij het lidmaatschap van de Vereniging Scouting Pastoor Simonsgroep hoort contributie. De contributie wordt onder andere gebruikt voor activiteiten, aanschaf en onderhoud van spelmateriaal en gebouw (de leiding krijgt wel training, maar géén vergoeding). Ook ben je als lid van Scouting P.S.G. automatisch ook lid van de Regio Langstraat en van Scouting Nederland. Daarmee kun je meedoen met regionale en landelijke activiteiten, ontvang je elk kwartaal het Scouting Magazine en ben je aanvullendverzekerd voor WA en ongevallen.

De contributie voor 2018 is vastgesteld op € 130,00 per jaar en zal per kwartaal worden geïnd

Jaarlijks zal de contributie opnieuw worden bepaald.

Scout Rock

Voor informatie over Scout Rock muziekfeest