Mocht u vragen hebben over contributie betalingen, aan en afmelden van leden dan kunt u deze vragen natuurlijk aan de speltak begeleiding stellen.

Ook kunt u een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw vraag zal dan zo snel mogelijk worden benatwoord door onze penningmeester.

Corona update

Wat betreft het Corona virus volgt Scouting PSG het advies en de richtlijnen van RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie over Corona en wat wel en niet mag is te vinden via de website van Scouting Nederland via onderstaande link.

Scouting  & Corona vragen/antwoorden en updates

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2020/2021