Scouts Logo

Ben je tussen de 11 en 15 jaar dan ben je welkom bij ons als scout. Wij zijn een actieve groep die redelijk veel zelfstandig doen. Wat doen we dan zoal? Eigenlijk teveel om op te noemen, maar we zullen een paar voorbeelden geven. We bouwen torens, keukens en andere dingen, we leren goed te zagen, hakken en hoe goed om te gaan met onze natuur.

We koken op ons zelf gemaakte kampvuur, gaan op kamp (zowel zomerkamp als weekend), zijn bezig met tochten en routes, we hebben af en toe een dropping of greppeltocht. En als jullie zelf nog ideeën hebben zijn deze natuurlijk ook welkom want programma's maken we samen.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs je mag drie keer GRATIS meedraaien, dus wat houdt je tegen !

We draaien op zaterdagen van 13.30 tot 16:00.

Scouts leiding:

Etienne le Rutte (teamleider)

Jolanda Lodewijks & Alex Kuijpers

Corona update

Wat betreft het Corona virus volgt Scouting PSG het advies en de richtlijnen van RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie hierover is te vinden via onderstaande link.

Corona vragen en updates

Dit betekent voor de opkomsten en evenementen van onze vereniging het volgende:

Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen in Noord-Brabant om de opkomsten en kampen in het weekend van13/14/15 maart niet door te laten gaan.

Hiermee volgt Scouting het advies van de veiligheidsregio Brabant om het aantal sociale contacten gedurende een week te beperken.

Begin volgende week wordt opnieuw gekeken naar de situatie en zullen de groepen en regio’s in Noord-Brabant opnieuw geïnformeerd worden.

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2020/2021

• 15 febr. opruimen feestverlichting
  • 7 maart Pastoor Simonsdag
  • 7 maart iScout